skip_to_main_content
VisitCopenhagen

Sans Souci Restaurant og Vinstue

Restaurant og Vinstue Sans Souci finder du i historiske og hyggelige lokaler på det mondæne Frederiksberg i København.

Sans Souci er en sand Frederiksberginstitution og kan føre sin eksistens helt tilbage til 1902.

Den charmerende restaurant og café er blevet renoveret flere gange i tidens løb, men med respekt for stedets ånd. Vinene er gode og nøje udvalgt, så du får mest mulig kvalitet for pengene. Køkkenet er dansk og fransk bistro, og servicen i top.

Smag, gode lokale råvarer og en hyggelig stemning er kodeordene hos Restaurant og Vinstue Sans Souci. Frokosten består af klassisk dansk smørrebrød og små lune retter. Om aftenen kan du vælge mellem en række klassiske danske og franske retter, der alle er lavet med kærlighed.

Vinstuen bugner af gode vine, som du kan købe på flaske eller glas. Der er som minimum altid fem flasker åbner, som sælges per glas. Vinsortimentet byder bl.a. på Bourgogne, Napa og Toscana.

Håndplukkede vine

Men vigtigst af alt er vinene håndplukket ud fra en filosofi om, at kvalitet og pris skal følges ad, og efter hvad personalet selv holder af at drikke efter fyraften. Der er også altid en ny ugens vin på flaske eller ugens vin på glas.

Sans Souci blev renoveret i 2014 med nyt udstyr og ny facade, samtidigt med at den gamle brændeovn, billeder og portrætter er blevet fundet frem og igen har indtaget deres plads i de gamle lokaler.