Scandic Hotel Glostrup

Foto: Ishøj Turistbureau
Overnatning
Hoteller
Adresse

Roskildevej 550

2605 Brøndby

Scandic Glostrup ligger blot 10 km fra centrum af København. Vi ligger godt placeret i forhold til motorvejene og tilbyder gratis parkering ved hotellet. Vores hotel er et oplagt sted at afholde dit næste møde eller konference.

Indretningen er inspireret af nordisk design med stilrene og farverige detaljer. Værelserne er nyindrettede og indbyder til afslapning og ro efter en lang dag. Du er også velkommen til at sidde i vores hyggelige og åbne loungeområde og arbejde eller bare slappe af. Scandic Glostrup er oplagt til forretningsrejsende som besøger København.

Vores personale hjælper gerne med at arrangere dit næste møde eller konference i vores konferenceafdeling. Det største lokale har plads op til 430 personer og vi tilbyder også grupperum til mindre møder og gruppearbejde. I vores hyggelige restaurant kan du nyde en god middag, der er inspireret af det internationale køkken. Hotellet ligger tæt på parken Vestvolden, hvor der er gode muligheder for løbeture. Vi tilbyder også indendørs fitnessfaciliteter.

Adresse

Roskildevej 550

2605 Brøndby

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Fitness room

Hund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Parkeringsplads for busser

Restaurant

WiFi

Kapacitet: Senge (296)

Scandic Hotels

Svanen

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen