©  Foto:

Selma

Restaurant Selma er en stærk konkurrent i kapløbet om Københavns bedste smørrebrød.

Svenske Magnus Petterson har sammen med specialbryggeriet, Mikkeller, åbnet smørrebrødsrestauranten Selma i hjertet af København. Her bryder Magnus grænserne for, hvad man troede var muligt med det klassiske smørrebrød, hvilket hurtigt har gjort Selma til en af byens bedste smørrebrødsrestauranter.

På Selma serveres en roterende a la carte smørrebrødsmenu, der skifter dagligt og med sæsonerne i sammenspil med de 12 roterende øl fra Mikkeller på fad. Man kan også kaste sig over den kuraterede ”lille” eller ”store” menu, der består af 5 eller 7 serveringer udvalgt af køkkenet.

Selma er den eneste smørrebrødsrestaurant i København, der er blevet tildelt en Bib Gourmand af den nordiske Guide Michelin, som den første gang fik i 2019. Desuden er restauranten også blevet omtalt som ”byens bedste frokost”.