SOULLAND

Soulland

Foto: PR photo
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Gammel Kongevej 41

1610 København V

Kontakt

E-mail:info@soulland.com

Den prisvindende designer Silas Adler og CEO Jacob Kampp Berliner er ildsjælene bag Soulland – nok et af Københavns mest populære tøjbrands til mænd.

Med en moderne tilgang til Skandinavisk håndværk forsøger Soulland at skubbe herretøj i en ny retning. Deres stil kombinerer arv og innovation, hvilket er perfekt illustreret i Soullands signaturhat – en traditionel herrehat der, hold nu fast, er fusioneret med skyggen fra en baseball cap – classy og street på samme time, ikke? Det opsummerer faktisk Soulland rigtig godt.

Soullands flagship store ligger på det hippe Vesterbro på den populære shoppinggade Gammel Kongevej. Udover det specielle Soulland univers byder butikken også på launch events og ”Soulland Sound”-koncerter med både danske og internationale artister.

Bag brandet
Siden dets begyndelse i 2002 er Soulland vokset til et internationalt kendt brand og har været eksponeret i mange prestigefyldte magasiner såsom The New York Times, Euroman, GQ og ID Magazine.

Faktisk er Soulland mere end et brand – det er et koncept eller en livsstil, om du vil. På deres hjemmeside vil du finde interviews og indlæg om emner og kulturer, som Soulland-temaet finder interessante. På deres ”Curated section” kan du læse features med inspirerende personer, der ikke nødvendigvis har noget at gøre med Soulland, men som bare er beundringsværdige med det, de laver.

Hjemmesiden har endda vundet en pris ved Creative Circle Awards i 2014.

Adresse

Gammel Kongevej 41

1610 København V

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen