Vedbækfundene

Foto: Rudersdal Museer
Begivenheder
Begivenheder
Besøg Vedbækfundene i din sommerferie og oplev en masse spændende aktiviteter for hele familien. Du kan bl.a. komme tættere på livet i stenalderen, tegne, skyde vildsvin og meget mere.
Adresse

Attemosevej 170

2840 Holte

Kontakt

Det var lige her stenalderjægerne boede og begravede deres døde for 7000 år siden. Men allerede nu kan du gå i stenalderjægernes fodspor.

Vær med i stenalder quizzen

Kom på besøg i solernes sommerferie og bliv klogere på stenaæderjhægerens liv med en quiz. HVordan var deres liv dengang? Og hvad levede de af? Gå en tur rundt i Vedbæk og Vedbæk Maglemose, og find svarene til opgaves spørgsmål. Du henter quizzen direkte på vores hjemmeside. Når du har løst opgaven afleverer du den igen på museet hvor du er med i lodtrækningen om et magnetskelet.


Skyd med bue og pil

I skolernes sommerferie kan du prøve kræfter med bueskydning på gårdspladsen udenfor Vedbækfundene. Prøv om du kan nakke et vildsvin? Øv dig med bue og pil uden for på gårdspladsen. Vi skyder selvfølgelig til måls efter et tegnet vildsvin, hvor det tydeligt kan ses, at der skal sigtes efter hjerte og lunger, så vildsvinet falder dødt om med det samme.

Tegnekonkurrence

Du kan også deltage i Vedbækfundenes tegnekonkurrence. Bag stenalderjægernes bopladser i Vedbæk lå urskoven. Her gik stenalderjægerne på jagt. Tegn et af jægerfolkets byttedyr og vær med i lodtrækningen om en flot plakat med nordiske vilde dyr.

Vi trækker vi lod blandt alle deltagerne i Vedbæk Maglemoseopgaven og i tegnekonkurrencen ved sommerferiens afslutning. Vinderne får direkte besked.

Udstillingerne

I Vedbækfundenes spændende udstilling kan du se stenalderfolkets skeletter. Gå en tur gennem museets flotte urskov ud til fjorden, hvor du kan se deres grave.

Dato: I skolernes sommerferie d. 27. juni- 9. august tirsdag-fredag kl. 12.00-16.00, lørdag & søndag kl. 12.00-17.00

Pris: Voksne kr. 40,00 | Børn u. 18 år gratis | Pensionister & studerende kr. 20,00

Sted: Vedbækfundene, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte

Adresse

Attemosevej 170

2840 Holte

Åbningstider

27 Jun 20 / 09 Aug 20

Tue, Wed, Thu, Fri

12:00 - 16:00

Sat, Sun

12:00 - 17:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland