Signe Jungersted forlader Wonderful Copenhagen

Efter 7 år i Wonderful Copenhagen med 6 forskellige stillinger i huset, har Signe Jungersted valgt at opsige sin stilling som chef for Development-afdelingen for at skabe sin egen virksomhed.

”Signe Jungersted har leveret en kæmpe indsats og spillet en helt central rolle i Wonderful Copenhagens forandringsrejse gennem de seneste mange år. Først med fokus på Kina, siden med en dagsorden om et markant ryk til digital markedsføring og senest i hendes nuværende stilling som pennefører og designer af localhood-strategien. Herudover har Signe sat et kraftigt aftryk med nye, store innovations- og udviklingsprojekter som TourismX, Tourism+Culture Lab og senest 10XCopenhagen sammen med stærke kolleger og partnere. Vi kommer til at savne Signe enormt både som udviklingschef, lederkollega og menneske,” siger Mikkel Aarø-Hansen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen.

”Det har været en svær beslutning, og jeg går med glæde, stolthed og begejstring for det arbejde og de resultater, vi har skabt og alt det, der er forude. Beslutningen er taget efter en længere proces, hvor jeg er kommet frem til, at det eneste, der kan konkurrere med min stilling som udviklingschef i Wonderful Copenhagen, er at realisere min drøm om at starte noget selv. Så, det gør jeg nu, ” siger Signe Jungersted.

Signe Jungersted stopper hos Wonderful Copenhagen ved udgangen af april.

Del denne side