Go to Elsinore by train

Sådan kommer du til Helsingør

Foto: Daniel Rasmussen

Den 40 minutter lange togtur langs kysten fra København til Helsingør er simple og naturskøn, men du kan også tage bilen eller sågar færgen. 
Når du er der, er der også masser af muligheder for at komme rundt i hele Helsingør området.

Tog

 

Helsingør er 40 minutter fra København. Du kan komme til Helsingør med toget via Kystbanen fra Københavns hovedbanegård, Nørreport eller Østerport, de tre største togstationer i København.
Toget ankommer og kører fra Helsingør fire gange i timen, og turen fra Københavns lufthavn tager 1 time.

Go to Elsinore by train

Foto:Daniel Rasmussen

Togene også lokalt, specifikt to linjer: Lille Nord og Hornbækbanen, hvor der er masser af muligheder for at hoppe af og på, på de lokale togstationer.

Du skal købe en ekstra billet til din cykel på Kystbanen, men på de lokale tog kan du tage den med gratis.

Billetter

Du kan købe billetter online på dinoffentligetransport.dk/turist/ (inkluderer både tog og busser) eller lokalt på stationerne.

Med et Copenhagen Card kan du rejse ubegrænset med tog, bus, metro og havnebus i hele Hovedstadsområdet (samt til og fra lufthavnen).
Se mere på copenhagencard.com.

 

Bil

 

Det er nemt at komme til Helsingør fra København via motorvejen E47. Turen fra København tager omkring 40 minutter afhængig af trafik. 

der er 1900 gratis parkeringspladser i Helsingør. Du kan tjekke parkeringsmulighederne ved at downloade app'en "Parkering i Helsingør" på iOS and Android.

 

Færge

 

Mere end syv millioner passagerer om året tager turen over sundet mellem Helsingør og Helsingborg i Sverige. Der opererer to færgeselskaber på ruten, ForSea og Sundbusserne.

Foto:PR

ForSea har tre afgange i timen til Helsingør. Sundbusserne har en afgang i timen. Om sommeren sejler Sundbusserne også mellem Helsingør og øen Hven, samt tre daglige afgange fra København til Helsingør.
Det er gratis at tage cyklen med ombord på færgerne.

Billetter

Bestil dine billeter online på forsea.dk og sundbusserne.dk eller køb dem i afgangsterminalen.