©  Foto:

Brønnum

Brønnum er alt, hvad du kan ønske dig fra en cocktailbar – oldschool, men fashionabel, afslappet, men elegant.

Når du træder ind i den historiske bygning fra Kongens Nytorvs travle gader, føles det som om, du træder ind i en anden verden – eller et andet årti.

Det dæmpede lys, lysekronerne og de velourbeklædte stole skaber en perfekt atmosfære til en afslappet tur i byen. Uanset om du er ude med venner eller en forretningsforbindelse, vil den lange liste af lækre cocktails lokke jer mange gange i baren.

Brønnum består af seks lokaler ensuite, hvoraf indgangen og hovedbaren er sat i lysere omgivelser med festlig musik. Som du bevæger dig gennem rummene, bliver stemningen mørkere og mere intim. Hvis du er på udkig efter et privat sted, fx til dit hemmelige logemøde, så skal du gå efter Brønnum’s private dining room. Du kan lige toppe mødet af med en af barens cubanske cigarer, nu du er i gang.

Om sommeren åbner Brønnum også op for den grønne gårdsplads – her kan du læne dig tilbage i en loungestol og nyde solen med en kølig spritzer i hånden.

En gammel kending

Brønnum’s gamle rum har tjent som café, bar og restaurant i mere end 125 år. Folk fra alle samfundslag har besøgt baren gennem årene, inklusiv mange kendte danske musikere, kunstnere og forfattere såsom H. C. Andersen.

Siden da er Brønnum blevet renoveret, men oser stadig af sjæl og historie – tag bare den smukke bar, der er skåret ud i 100-150 år gammelt træ og stammer fra et gammelt apotek.