Broens gadekøkken

Broens Gadekøkken

Foto: Martin Heiberg
Spisesteder
Fastfood
Adresse

Strandgade 95

1401 København K

Ved Inderhavnsbroen mellem Christianshavn og Nyhavn ligger Broens Gadekøkken, der serverer street food i verdensklasse med en smuk udsigt til vandet.

Sæson 2019: 29. marts - oktober. 

På Den Grønlandske Handels Plads ved Inderhavnsbroen og tæt på Nyhavn finder du Broens Gadekøkken, som Street Food District og restaurant noma står bag i fællesskab. Her har kan man få street food i verdensklasse med fokus på økologi: California Kitchen, GRØD, Gasoline Grill, Pizza Bro, Kejser Sausage, Dhaba, Haddock’s, Palægade, Will at the Bridge, MAC-CIK by IBU og Barabba.

I løbet af sæsonen bliver gæstekokke fra hele verden inviteret til at komme med deres personlige bud på street food og på udvalgte fredage er der Bar & Bølger, hvor gadekøkkenet har fokus på en velsmagende drinks med gratis smagsprøver. 

Madmarkedets udtryk er inspireret af placeringen på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen, hvor handlende og sømænd fra Grønland, Island, Færøerne og Danmark ankom efter lange rejser på havet. Med en placering i hjertet af Københavns Havn kan gæsterne nyde udsigten til vandet og en smuk solnedgang.

Adresse

Strandgade 95

1401 København K

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen