©  Foto:

Torvehallerne

Torvehallerne er en af Københavns Perler, både for lokale og turister. Du kan både finde specialvarer, friske grøntsager og udsøgte små mad barer, hvor du kan få specialiteter fra hele verden.

Allerede fra du træder ind i Torvehallerne, er du omsluset af stemning. Ude foran kan du nemlig allerede få en fornemmelse af hvad der venter dig: der er både grøntsagsstande, blomsterbutikker, madvogne, siddepladser og meget andet. Du vil også finde en masse mennesker der jagter solvæggen med deres indkøbte lækkerier, uanset årstid.

Når du træder ind i en af de to torvehaller, så rammer duften af forskellige verdenshjørner dig. Side om side ligger der små forretninger der sælger køkken -og bageredskaber, specielvarebutikker der sælger veganske flødeboller, surdejsbagværk, UNIKA ost, skaldyr mm., og små madboder der serverer udsøgte specialiteter, såsom spansk tapas, Jian bing crepes, østers, smørrebrød og grød, blot for at nævne få.

Boderne i Torvehallerne er kendt for deres høje kvalitet, der er overvejende bæredygtigt og økologisk. Der er også mange stande derinde, som er små selvstændige virksomheder der er med i hele processen. Det er derfor enormt høj kvalitet du kan forvente, hvad end du køber varer du selv kan tage med hjem og forberede, mad du skal spise i hallerne, eller færdiglavet mad to-go.

Torvehallerne er placeret lige ved siden af Nørreport St., så det kan næsten ikke blive mere centralt. Selvom man ikke nødvendigvis skal købe eller spise noget, så anbefaler vi blot at gå en tur gennem de to haller og indsnuse stemningen.