Gå til indhold
©  Foto:

Café Blågårds Apotek

Café Blågårds Apotek, også kendt som “Kroteket”, ligger lige på et af hjørnerne af Blågårdsgade.

Café Blågårds Apotek er et helt specielt sted – meget lokalt og meget omfavnende. Du kan møde alle slags mennesker ved caféens gamle borde, der kommer for at høre live musik, nyde en kold fadøl eller sidde i solen ved Blågårds Plads.

Café Blågårds Apotek har (sjovt nok) engang været et apotek, hvilket du stadig kan fornemme, hvis du kigger godt nok efter. Den gamle apotekerdisk står stadig på sin plads, om end den er blevet transformeret til en meget velbesøgt bar.

I dag er apoteket blevet omdannet til en non-profit café, der fungerer som samlingssted for musikalske, kulturelle og sociale events. Caféen holder koncerter og jazz-jams, lægger scene til songwriters og har desuden også et galleri, hvor udstillingerne skifter hver måned.

Udover musik og kunst er caféen også et sted for politiske diskussioner og debatter om samfundsproblemer. Kernen i fonden, der ejer caféen, er medmenneskelighed og respekt for lokalmiljøet – og derfor donerer de alt overskuddet fra Café Blågårds Apotek til at forbedre lokalmiljøet.

Så når du besøger caféen kan du både få kulturelle inputs, interessante snakke og drikke en kold fadbamse med god samvittighed.

Get Social: