©  Foto:

Copenhagen Downtown Hostel

Copenhagen Downtown Hostel ligger i hjertet af København med kun fem minutters gang fra Hovedbanegården og med en kort gåtur til mange af topattraktionerne.

Copenhagen Downtown er et funky, prisvenligt hostel, vandrehjem og hotel med venligt internationalt personale og prisvenlige overnatningsmuligheder for alle.

Copenhagen Downtown Hostel tilbyder rejsende, studerende og grupper billig overnatning i hyggelige og nyrenoverede omgivelser med afsæt i skandinavisk indretning og design.

Du kan for eksempel bo i et dobbelt- eller tredobbeltværelse med eller uden eget badeværelse samt bo på fire, seks, otte og 10 personers fællessovesale. Alle sovesale kan også bookes for grupper.

Aktiviteter og faciliteter 

På Copenhagen Downtown Hostel finder du også udlejningscykler, hårtørrere, håndklæder, valutaveksling, mulighed for tøjvask og meget mere. 

Indendørs aktiviteter inkluderer billard, bordfoldbold, brætspil, dart, udlejning af iPads, dvd'er, koncerter og fester.

Derudover byder Copenhagen Downtown Hostel på en række gratis goder som sengelinned, wifi, bykort, aftensmad, mm. 

Udvalgt af FamousHostel.com

Copenhagen Downtown Hostel er det eneste hostel i København, som er udvalgt af Europe's Famous Hostels. FamousHostel.com vælger ud fra lokation, stil, pris og reviews.

Derudover er Copenhagen Downtown Hostel blevet kåret som Danmarks bedste hostel i både 2012 og 2014.