©  Foto:

Dining Week

Spis på en lang række af Danmarks restauranter under Copenhagen Dining Week 

Konceptet ligger fast. Hvert år i uge 7 kan du under Dining Week spise på mere end 200 af Danmarks gourmetrestauranter, der alle tilbyder en tre-retters menu inkl. San Pellegrino-mineralvand for 241 kr. pr mand. Menuerne på restauranterne er lavet særligt til Dining week og kan ikke fås uden for festivalperioden. 

Det er ikke kun restauranter i København, der deltager i restaurantfestivallen. Konceptet har spredt sig udover byens grænser, og billetterne bliver hurtigt udsolgt, så det er med at booke dem på hjemmesiden. Herinde kan du også se de forskellige menuer, hvilket kan hjælpe dig lidt på vej mod at vælge et sted. 

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, men under Dining Week kan du springe ud i mange forskellige gastronomiske muligheder med høj kvalitet til en lav pris. Så om du er til italiensk, fransk, asiatisk eller klassisk dansk,så er der noget til enhver smag. 

Dining Week er Danmarks første og originale restaurantfestival og har siden det startede i 2011 spredt sig fra København til hele Danmark. Dining Week er i dag Nordens største restaurantfestival og er et tilbagevendende event hvert år i uge 7.