©  Foto:

Enter Art Fair

Enter Art Fair er den største Internationale kunstmesse i hele Skandinavien, og løber altid af stablen i København i August, hvor der over flere dage samles over 20.000 besøgende.

Siden 2019 har Enter Art Fair været et årligt tilbagevendende højdepunkt, der hvert år har vokset sig større og større – og med god grund. Messen indeholder nu over 85 af verdens førende gallerier og deres kunstnere, der alle har fingeren på pulsen i forhold til samtidskunst. De forskellige gallerier er nøje udvalgt, både for at sikre topkvalitet, men også for at have en mangfoldig repræsentation på tværs af kunstdiscipliner.

Billetter kan købes enten online eller i døren. Det er også muligt at tilkøbe en eksklusiv VIP-pakke der blandt andet indeholder en personlig oplevelse der inkluderer eksklusive museums – og galleribesøg, middage, champagne – og middagsarrangementer med samarbejdspartnere og sponsorere.

Selvom Enter Art Fair blot er fem år gammelt, så er det allerede et anerkendt rum for teknologi og kunstnerisk udfoldelse, hvor både danske, skandinaviske og internationale kunstnere og interesserede kan samles.