Grøn oplevelse
©  Foto:

Go Hotel City

Nyt prisvenligt hotel tæt på Københavns bedste strand, metrostation og centrum.

Go Hotel City åbnede i 2020 som et moderne city hotel tæt på Københavns centrum og på lufthavnen. Hotellet er oplagt til både forretningsrejsende, studerende eller grupper.

Du får moderne faciliteter, med et serviceminded personale og en central beliggenhed 250 meter fra Amager Strandpark. Der er også rigtig gode muligheder for transport til og fra hotellet, da Lergravsparkens Metro blot er 500 meter fra hotellet. Det gør Go Hotel City til et attraktivt stop for den, som enten mangler nem adgang til overnatningsmuligheder og de mere koordinerede weekendture eller firmaaftaler.

Med en tagterrasse og flere værelser med havudsigt tilbyder hotellet de bedst tænkelige rammer for en rolig overnatning og ophold. Her er både velindrettede værelser, hotellejligheder samt bar i kombination med reception. Desuden er der en lækker morgenmadsrestaurant med udgang til terrasse med havudsigt.

Alle værelser og hotellejligheder er med lækker indrettet privat badeværelse; til familien, vennegruppen, parret eller den enlige overnatter.