©  Foto:

The Mudhoney

Kunstnerisk og kreativ bar kombinerer morgenmad, kaffe og en afslappende vibe med cocktails og alkoholiserede milkshakes. Alt serveres med en venlig og afslappende attitude. 

Kickstart din dag eller kom efter arbejde, når lysten til at socialisere sig trænger sig på. 
Menneskerne bag The Mudhoney er også involverede i det legendariske spillested RUST såvel som i et lokalt pladeselskab. Derfor er det helt på sin plads at forvente sprøde toner fra højtaleren, når du hænger ud på The Mudhoney. 

De farverige vægge, retro indretningen og det venlige personale vil starte din dag på bedste vis med en god morgenmad fra kl 8.00. I løbet af dagen vil kaffen blive skiftet ud med milkshakes - både med og uden alkohol - og senere på aftenen serveres lækre cocktails og forskellige øl i baren. 

Det rare personale har helt sikkert bidraget til den store succes, som The Mudhoney fik lige da de åbnede i efteråret 2017, men et koncept der aldrig er set før, har nok også spillet en rolle i den store succes. Faktum er, at de lokale på Nørrebro har flugtet hertil og når du besøger stedet, forstår du hvorfor.