©  Foto:

Sasaa - Det Afrikanske Køkken

Sasaa er en pan-afrikansk restaurant, som befinder sig midt på den levende og hippe Blågårdsgade på Nørrebro i København.

Sasaa tager dig med på en kulinarisk smagsrejse, der strækker sig over hele det afrikanske kontinent, eftersom deres menu byder på retter fra både det vestlige, sydlige og østlige Afrika. Sasaa som betyder ”nu” på swahili er den første pan-afrikanske restaurant i Danmark og er med deres hyggelige og farverige lokaler et fremragende sted at spise et lækkert og spændende måltid til en overkommelig pris.

Start for eksempel ud med en østafrikansk forret i form af et par sprøde Sambus, som er stegte og krydrede dejpakker med enten kød eller vegansk kikærte-fyld. Menuens hovedretter består af aromatiske og velsmagende retter for enhver smag. Sæt for eksempel tænderne i den veganske gryderet ”Peanut Butter Stew” eller den populære, somaliske ret, Suqaar, der bliver serveret med frisklavede, pandestegte Chapatis og frisk koriander. Hvis tørsten melder sig, så byder menuen desuden på økologiske, afrikansk-inspirerede juices, druesaft og østafrikansk kaffe.