©  Foto:

La Neta

Det mexicanske taqueria La Neta fokuserer på autentisk, mexicansk streetfood serveret med lokal Mikkeller øl på Nørrebro i København.

På mexicansk slang kan La Neta oversættes til "sandheden", og det er præcis, hvad det hele handler om. God atmosfære og en kærlighed for autentiske smage, mezcal, tequila og 10 forskelle taps af Mikkeller øl til at skylle den mexicanske streetfood ned. For at gøre dette har La Neta selv medbragt deres egen tortilla-presse fra Mexico og importeret nøgleingredienser  og friske, lokale råvarer for at sikre autentisk og velsmagende mad. Deres mål er at lave et traditionelt mexicansk taqueria udenfor de mexicanske grænser og har slået sig sammen med det danske Mikkeller øl på multikulturelle og hippe Nørrebro i København. 

Mikkeller er et verdensomspændende bryggeri og eksporterer deres mikrobyggede øl til 40 lande verden over. De er international anerkendt som et af verdens mest innovative bryggerier og har nu åbnet endnu et spisested i København i samarbejde med Ricardo Medrano Treviño. Under Mikkeller-brandet finder du blandt andet også Ramen To BíiruBaghaven, Warpigs and Mikkeller Bar.