Grøn oplevelse
©  Foto:

Radio

Entreprenante Claus Meyer har sammen med to andre kokke åbnet restaurant Radio på Vesterbro, som ligger tæt på Søerne og over for det smukke gamle radiohus. Her kan du få økologisk og nordisk mad.

Restaurant Radio får deres grøntsager fra en to hektar jord, der gennem tyve år har været dyrket økologisk uden for København. Det er de mere end 80 forskellige afgrøder, der udgør restaurantens grøntsager.

Nordisk køkken

Hos Radio dyrkes det økologiske og nordiske køkken i høj grad. Kornsorter og bælgfrugter kommer fra Per Grupes marker ved Mørdrupgaard, som Claus Meyer også får mel fra til sit bageri, og frugten leveres frisk fra Lilleø flere gange om ugen.

Alle restaurant Radios råvarer er økologiske, hvor noget af kødet er skudt af jægere på Lolland, og fiskene er fanget af lokale fiskere. 

Smag det nordiske køkkken hos Radio og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Bordbestilling er nødvendig.