Elsinore Walk 3a

Guidede ture i Helsingør

Foto: Wonderful Copenhagen

Dyk ned i Helsingørs spændende og lange historie, ved at tage på byvandringer igennem de gamle gader eller udforske det verdenskendte Kronborg slot. 

Helsingør Guide tours

Kom med på byvandring med Helsingør guided tours, hvor du lærer dig historien om hvorfor, hvordan og hvornår Helsingør blev til den dejlige by den er i dag. Mødestedet er i den skønne Renæssance Kælder fra 1500-tallet, hvor du bliver budt på en forfriskning mens du hører byens spændende historie. Derefter bliver byen udforsket og historierne bag gadernes og strædernes arkitektur — hvor sømænd, toldere, munke og konger har huseret. Der kan blive arrangeret private byvandringer og hver torsdag kl 11.00 er der åbne byvandringer. Læs mere om priser og booking her.

History Tours

History Tours  laver guidede ture i både København og Helsingør, og som navnet antyder, handler det primært om de to byers historie. I Helsingør kan du tage en tur med en historiker, hvor du kommer på en byvandring i 1400-tallets Helsingør. En guldalder i Danmark, hvor Helsingør var en utrolig vigtig by. Læs mere her.

History tours

Foto:History Tours

Kronborg Storyteller tour

Tag på en guidet tur med en digital historiefortæller rundt på det berømte Kronborg Slot. Kronborg storyteller tours er en guidet tur, som du følger på din smartphone. Få en fuld fordybelse med lyden af kæmpende soldater, affyrede kanoner og en spændende fortælling. Læs mere her.

Mystery Hunt

Tag på en spændende skattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot. Find vej gennem slottet ved at følge skjulte spor og løse gåder. Det hele foregår på din smartphone. Læs mere her.

Kronnborg

Foto:Daniel Rasmussen

Helsingør Byvandring

Hos Helsingør Byvandring er det de helt særlige historier der er i centrum, og måske ikke lige så meget årstallene og de præcise detaljer. Byvandringerne har fokus på anekdoter og mundtlige beretninger fra knejper, sømænd og værftsarbejdere, som er blevet fortalt på byens værftshuse igennem 400 år, og er en god kontrast til de historiske facts. Læs mere her. 

Helsingør Museerne

Tag på en helt special byvandring, hvor du bliver vist rundt af en guide klædt i en autentisk historisk dragt fra 1800-tallet. Få et indblik i Helsingørs spændende fortid, fra øresundstolden til de mennesker der boede i byen. Læs mere her

Hornbæk byvandring

Oplev en spændende byvandring igennem den hyggelige strandby Hornbæk. For hele historien fra byen bare var en lille fiskerby til Københavnernes foretrukne sommer opholdssted. Læs mere her.