Jul på Bakken

Verdens ældste forlystelsespark holder åbent til jul for første gang nogensinde. Nu kan du opleve Bakken hyllet ind i julestemning med markeder, julehjerter, julefrokoster og alt hvad der hører til i hjerternes fest.

Den gamle forlystelsespark slår nu dørene op til jul for første gang i 435 år. De kalder det selv den største nyhed, siden de åbnede. Fra d. 23. november til d. 22. december vil Bakken have åbent hver weekend fredag-søndag, hvor Dyrehaven vil blive lyst op af alverdens julelys og hyggelig julestemning.

Julemanden, Pjerrot og de syngende rensdyr laver hele julen shows for hele familien. Bakkens gader og stræder bliver forvandlet til ét stort julemarked spækket med spændende produkter og lækker hjemmelavet julemad og slik. Tag venner og familie under armen og gå til bords til en klassisk julefrokost på en af Bakkens dejlige caféer eller restauranter.

Mange af forlystelserne vil også have åbent i julemåneden, så du stadig kan få vind i håret og kriller i maven i julelysenes skær.

Pris

Entre:

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg

Telefon

+45 3963 3544

Fakta

  • Type

    • Julemarked
    • Jul

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.57943549
Latitude : 55.77492514