New Nordic Michelin-starred dinner at noma in Copenhagen
Spis og drik

De bedste restauranter og spisesteder i København

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til det varierede og brede udvalg af restauranter, hvor du får høj kvalitet for relativt beskende penge. Og så selvfølgelig kaffebarerne, vinen, den tiltrængte frokost undervejs på shoppingturen. Du finder det bedste af det hele lige her.

Københavns bedste takeaway. Her støtter du restauranterne under coronanedlukning

Støt de lokale. Støt byens restauranter. En måde at gøre det på er med takeaway-menuerne, som tilbydes på en masse københavnske spiseteder i disse pressede coronatider, hvor de ikke kan byde gæster indenfor.

Se listen: De bedste nye restauranter i København

Historien om Københavns madscene, der konstant knopskyder med nye, spændende spisesteder er evig aktuelt - selv i en coronatid, som gør livet svært for restauratørerne. Udfordringer til trods har 2020 nemlig budt på en række restaurantåbninger i en by, der altid har gode ting på menuen.

Michelinrestauranter i København

København er nordens gastronomiske hovedstad. I Guide Michelin Nordic Cities er København blevet tildelt hele 23 stjerner, fordelt ud på 17 restauranter.

Københavns bedste smørrebrødsrestauranter

En klassiker som i århundreder har været elsket af danskerne, men som i dag langt fra er, som det altid har været. Det er bedre. Ambitiøse nyfortolkninger og konstant udvikling blandt byens dygtige kokke gør smørrebrød til en stor og spændende madoplevelse i København .

God mad til gode priser

Er du på udkig efter et måltid mad, som ikke sprænger dit budget, men som stadig er af god kvalitet? Fortvivl ikke. I de senere år er der kommet et væld af københavnske spisesteder, som tilbyder et godt måltid til en rimelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kaffebarer og caféhygge

Alle storbyture kræver en kaffepause. I København er du heldig, hvis du gerne vil kombinere dit lille hvil med kaffe i verdensklasse, hygge og lækkert bagværk.

De bedste spisesteder i hver bydel

Københavns forskellige kvarterer er lige så forskellige som de restauranter og caféer, der er med til at tegne området. Fra det fine til den gemte og upolerede. Fra internationale gastronomiske sværvægtere til lokale stamsteder. Find vej til det bedste i de fire bydele, som er tættest befolket af fantastiske madoplevelser.  

De bedste spisesteder på Vesterbro

Når det kommer til at spise ude, så har Vesterbro noget for alle. Lige meget hvad dit budget er, tiden på dagen eller hvilket køkken du leder efter,...

Det bedste fra Nørrebro

Nørrebro er en spraglet bydel med konstant fart på, hvor der er plads til fest og til afslapning på pladser og i parker. Kreativiteten blomstrer på Nø...

Spis dig gennem Refshaleøen

De seneste år er det rå og industrielle havneområde, Refshaleøen gennemgået en udvikling, som har formået at holde på de unikke former og den specie...

De bedste restauranter i Indre By

København er en gastronomisk sværvægter på den kulinariske verdensscene. Særligt  Indre By har noget for alle, og der er mulighed for det eksklusive ...

Her kan du nyde et lille glas

Nogle gange er det et flow af fadøl, der skal til. Andre gange et glas vin i hyggelige omgivelser eller en lækker cocktail. Heldigvis har København noget for alle, når det kommer til gode ølbarer, vinbarer og cocktailbarer. Få et overblik her.

Bedste ølbarer i København

Uanset hvor du befinder dig i København, er du aldrig langt fra en ølbar i verdensklasse, der står klar til at hjælpe dig med at slukke din tørst.

Københavns bedste vinbarer

Vinbarer er altid et hit, og i København bliver nye spændende og lokale steder ved med at åbne. I brokvartererne såvel som i Indre By finder du hyggelige vinbarer, uanset om du er til ny, spændende naturvin eller klassiske vine.

Københavns bedste cocktailbarer

Danskere har traditionelt været berømte for deres øl , men i de senere år har en cocktailrevolution sat København på kortet som en verdensklasse cocktaildestination. Kokkenes eksperimenteren med smag og nye kombinationer er flyttet med ind i hos de københavnske cocktailbarer.