New Nordic Michelin-starred dinner at noma in Copenhagen
Spis og drik

De bedste restauranter og spisesteder i København

Der er rigeligt med gode spisesteder at vælge imellem i København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til de budgetvenlige, madmarkeder og en masse andre spisesteder på alle niveauer, prisklasser og verdensdele. Få vækket din appetit i disse guides. 

Overblik: Fremragende takeaway du kan nyde udenfor

Støt de lokale. Støt byens restauranter. En måde at gøre det på er med takeaway-menuerne, som tilbydes på en masse københavnske restauranter i disse pressede coronatider, hvor de ikke kan byde gæster indenfor.

Michelinrestauranter i København

København er nordens gastronomiske hovedstad. I Guide Michelin Nordic Cities er København blevet tildelt hele 22 stjerner, fordelt ud på 15 restauranter.

God mad til gode priser

Er du på udkig efter et måltid mad, som ikke sprænger dit budget, men som stadig er af god kvalitet? Fortvivl ikke. I de senere år er der kommet et væld af københavnske spisesteder, som tilbyder et godt måltid til en rimelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

8 hyggelige steder hvor du kan spise i stearinlysets skær

København er spækket med fantastiske spisesteder i alle afskygninger, som tilfredsstiller enhver smag. Er du på udkig efter en ekstra hyggelig restaurant, hvor der er skruet op for både levende lys og hyggen, er her otte gode forslag.

Bedste pizzaer i København

Hvis du er på udkig efter det perfekte slice eller den bedste pizza, du nogensinde har sat tænderne i på dansk jord, er du kommet til det rigtige sted.

Byens bedste bagerier, konditorier og croissanter

De seneste år har budt på først en burgerkrig og siden en tilsvarende kamp om titlen som Københavns croissantkonge. Mange nye bagerier er åbnet og har højnet standarden, så surdejskrummer, sprøde skorper og himmelske søde sager i dag er hverdagskost i København.

De bedste spisesteder i hver bydel

Københavns forskellige kvarterer er lige så forskellige som de restauranter og caféer, der er med til at tegne området. Fra det fine til den gemte og upolerede. Fra internationale gastronomiske sværvægtere til lokale stamsteder. Find vej til det bedste i de fire bydele, som er tættest befolket af fantastiske madoplevelser.  

De bedste spisesteder på Vesterbro

Når det kommer til at spise ude, så har Vesterbro noget for alle. Lige meget hvad dit budget er, tiden på dagen eller hvilket køkken du leder efter,...

Det bedste fra Nørrebro

Nørrebro er en spraglet bydel med konstant fart på, hvor der er plads til fest og til afslapning på pladser og i parker. Kreativiteten blomstrer på Nø...

Spis dig gennem Refshaleøen

De seneste år er det rå og industrielle havneområde, Refshaleøen gennemgået en udvikling, som har formået at holde på de unikke former og den specie...

De bedste restauranter i Indre By

København er en gastronomisk sværvægter på den kulinariske verdensscene. Særligt  Indre By har noget for alle, og der er mulighed for det eksklusive ...

Mere inspiration venter på dig