København Hovedbanegård
Planlæg dit besøg
Copenhagen city center from above

Offentlig transport og hoteller i København

Få hjælp til at planlægge din ferie i København. Om det handler om hoteller, hyggelige vandrehjem eller informationer om metroen, havnebusserne eller andet, så finder du det her.  

Offentlig transport i København

Hvor køber jeg billet til busser, metro og s-tog? Hvordan finder jeg rundt? Og hvad med zoner? Find svarene på denne side og se, hvordan du kommer rundt i København med offentlig transport. 

Zoner

København og resten af Hovedstadsregionen er inddelt i zoner, som afgør hvad din rejse koster. Forstå systemet her.

Metroen

Kom rundt i København med metroen, hvis fire linjer kører 24/7 året rundt.De 17 nye stationer, som åbnede i efteråret 2019 har på et øjeblik (eller rettere; et lille årti) gjort vores allesammens hovedstad mindre. I hvert fald virkelig nem at komme rundt i. Den nye linje M3 – også kendt so...

Havnebussen

Hop ombord på de gule havnebusser og sejl gennem Københavns havn på en almindelig busbillet. Ikke alene er Havnebusserne en integreret del af Københavns velsmurte offentlige transport – de er også en smuk måde at se byen fra vandsiden. For samme pris som en almindelig busbillet kan du ko...

Copenhagen Card

Spar penge på din tur til hovedstaden med et Copenhagen Card, der giver adgang til mere end 80 attraktioner samt ubegrænset offentlig transport i hele hovedstadsområdet.

Mere inspiration venter på dig