Offentlig transport og hoteller i København

Få hjælp til at planlægge din ferie i København. Om det handler om hoteller, hyggelige vandrehjem eller informationer om metroen, havnebusserne eller andet, så finder du det her.  

Se guiden: Forskellige hoteller i København

Foto: Hotel Radisson Collection Copenhagen | Foto: New Art Production AB

Offentlig transport i København

Hvor køber jeg billet til busser, metro og s-tog? Hvordan finder jeg rundt? Og hvad med zoner? Find svarene på denne side og se, hvordan du kommer rundt i København med offentlig transport. 

Billetter & priser

Få det store overblik over, hvilke billetter du skal bruge, når du kører med det offentlige. Der er mange forskellige billettyper, priser og muligheder. Find hjælpen her.

Metroen

Kom rundt i København med metroen, hvis fire linjer kører 24/7 året rundt. Den nye linje M3 – også kendt som Cityringen – der åbnede med 17 nye stationer i efteråret 2019 forbinder byens kvarterer, så du nemt kan komme rundt og med egne øjne opleve forskellen på eksempelvis Vesterbro...

Havnebussen

Hop ombord på de miljøvenlige, eldrevne havnebusser og sejl gennem Københavns havn på en almindelig busbillet. Ikke alene er Havnebusserne en integreret del af Københavns velsmurte offentlige transport – de er også en smuk måde at se byen fra vandsiden. For samme pris som en alminde...

Copenhagen Card

Spar penge på din tur til hovedstaden med et Copenhagen Card, der giver adgang til mere end 80 attraktioner samt ubegrænset offentlig transport i hele hovedstadsområdet.

Copenhagen Card

Foto: Martin Heiberg

Mere inspiration venter på dig