København Hovedbanegård
Planlæg dit besøg
Copenhagen city center from above

Offentlig transport i København

Hvor køber jeg billet til busser, metro og s-tog? Hvordan finder jeg rundt? Og hvad med zoner? Find svarene på denne side og se, hvordan du kommer rundt i København med offentlig transport. 

Zoner

København og resten af Hovedstadsregionen er inddelt i zoner, som afgør hvad din rejse koster. Forstå systemet her.

Metroen

Kom rundt i København med metroen, hvis tre linjer kører 24/7 året rundt.De 17 nye stationer, som åbnede i efteråret 2019 har på et øjeblik (eller rettere; er lille årti) gjort vores allesammens hovedstad mindre. I hvert fald virkelig nem at komme rundt i. Den nye linje M3 – også kendt som...

Havnebussen

til Teglholmen i Sydhavn med en havnebus.  Alle havnebusserne stopper undervejs blandt andet ved Operaen og Nyhavn.Hop ombord på de gule havnebusser og sejl gennem Københavns havn på en almindelig busbillet. Ikke alene er Havnebusserne en integreret del af Københavns velsmurte offentlige...

Åbningstider og andet praktisk info

Åbningstider

For at sikre, at du ikke går forgæves, har vi oplistet de generelle åbningstider og helligdage for butikker i København.

Jul i København

Julen er indbegrebet af hygge, og der er intet som de københavnske gader klædt på i deres fineste julepuds, der kan sprede julestemningen blandt byens lokale og besøgende. Gaderne fyldes med julemarkeder, hvor man kan varme hænderne på en kop varm gløgg og smæske sig i æbleskiver.