SMK Statens Museum for Kunst | Pr Photo

Oplevelser i København

Foto: Pr Photo

Få tips til dine oplevelser i København. Fra kultur til shopping og gratis glæder i byen, der rummer en masse af det hele. 

Guides til de bedste oplevelser i København

Dyk nede i vores guides, hvor du finder det bedste byen har at byde på. Vi har samlet en overskuelig liste med Københavns museer, natteliv, spiseoplevelser og en masse andet. Masser af inspiration til dit næste besøg i København.

Guides til museer i København
I København kan du gå på oplevelse i kunst fra allerøverste hylde på en lang række internationalt anerkendte kunstmuseer. Her har vi samlet nogle af de bedste. Nogle er inspirerende kunstoaser midt i den travle storby, mens andre ligger smukt placeret i naturen udenfor.
Top attraktioner
Tivoli kender du formentlig. Men hvad med alle de andre store attraktioner i København? Dem finder du her.
Kanalture og bådleje
København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden. Så hop ombord på en klassisk kanalbåd eller tag din egen kaptajnkasket på og udforsk havnen i en lejet båd på egen hånd.
Det sker i København - Se kalenderen
Særligt i sommerhalvåret er Københavns kalender tæt pakket med festivaler, men resten af året kan du selvfølgelig også nyde godt af byens mange begivenheder og events. Se en stor del af dem her.
Spis dig mæt i mad fra hele verden
De senere år er København vokset til en international gastrodestination, som folk valfarter til for at få stillet både sulten og nysgerrigheden. Og med god grund, for byen er fyldt med et imponerende bredt udvalg af spisesteder af høj kvalitet. Kast dig ud i en kulinarisk tur gennem storbyen i vores spiseguides.
Det' for børn!
København er en børnevenlig by med masser af oplevelser, der vækker ungernes sanser. Her er der reserveret plads til barnevogne og klapvogne i byens busser og toge, børnemenuer på mange caféer, der er museer i børnehøjde og ofte rabat eller fri entré til de mindste.
Guide til Københavns natteliv
Københavns bedste barer og natklubber. - Er du til en stille og rolig, velkomponeret cocktail i baren, et godt glas vin eller en vild fest? Indre By har som de fleste andre europæiske hovedstæder noget af det hele, men særligt Nørrebro og Vesterbro har også en del af byde på ud på de senere timer.
Dansk design i København
Som en moderne og modeglad metropol finder du massevis af små og store forretninger med design, som gør shoppingturen til en leg. Mange danske designere har en flagship store i Indre By, men brokvarterene er også rene skattekister med spændende og selvstændige butikker.