Konditaget

Det kan du lave i København

Foto: Daniel Rasmussen

Få tips til forskellige oplevelser i København og omegn. Fra kultur til shopping og gratis glæder i byen, der rummer store attraktioner, kendte ikoner og massevis af små, skjulte perler. 

Guides til de bedste oplevelser i København

Dyk nede i vores guides, hvor du finder det bedste byen har at byde på. Vi har samlet en overskuelig liste med Københavns bedste attraktioner og seværdigheder, museer, natteliv, spiseoplevelser og sjove oplevelser i København for børn. Masser af inspiration til dit næste besøg i København.

Guide: Kunst og kulturoplevelser

Danmarks hovedstad er hjemsted for nogle af landets mest toneangivende kulturinstitutioner, hvor du kan opleve historiens vingesus, moderne kunst i verdensklasse. Få inspiration og overblik her.

The tower at Copenhagen ZOO
Copenhagen Media Center

Topattraktioner og kendte seværdigheder

Tivoli kender du formentlig. Men hvad med alle de andre store attraktioner i København? Dem finder du her.

Sailing through Copenhagen Harbour in a GoBoat
Daniel Rasmussen

Oplev byen fra vandet

København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden. Så hop ombord på en klassisk kanalbåd eller tag din egen kaptajnkasket på og udforsk havnen i en lejet båd på egen hånd.

Kanalrundfart | Daniel Rasmussen
Daniel Rasmussen

Guidede ture og sightseeing i København

Til vands, til lands, på cykel, til fods, i flok eller alene. Se de mange spændende - og vidt forskellige - måde at komme rundt og se København, mens dygtige guider formidler historierne. Både de gamle og de seneste nye, der præger byens udvikling.

København - Cyklernes by
Erik Refner

Oplev København på cykel

Alle cykler i København. Og der er ingen grund til, at du ikke også skal opleve hovedstaden på to hjul. Se hvor du kan leje en cykel, hvor de bedste ruter fører hen, og hvad du skal opleve på to hjul.

Experimentarium
Verena Frei

Det' for børn!

København er en børnevenlig by med masser af oplevelser, der vækker ungernes sanser. Her er der reserveret plads til barnevogne og klapvogne i byens busser og toge, børnemenuer på mange caféer, der er museer i børnehøjde og ofte rabat eller fri entré til de mindste.

Alternative københavneroplevelser og anderledes sightseeing

Måske havde du aldrig overvejet at se byen fra en segway, eller opleve Fælleden fra en hesteryg. Men faktisk er byen fuld af sjove og anderledes guidede ture. Se dem her.

Glyptoteket museum in Copenhagen
Daniel Rasmussen

Guides til museer i København

I København kan du gå på oplevelse i kunst fra allerøverste hylde på en lang række internationalt anerkendte kunstmuseer. Her har vi samlet nogle af de bedste. Nogle er inspirerende kunstoaser midt i den travle storby, mens andre ligger smukt placeret i naturen udenfor.

Sådan kan du bruge en regnvejrsdag i København

Det siges, at der ikke findes dårligt vejr - kun dårlig påklædning. I så fald er alle aktiviteter regnvejrsvenlige, men hvis du nu ikke helt køber ind på den devise, kommer denne guide dig til undsætning. Der er nemlig mange spændende, indendørs aktiviteter, til når det regner i København.

Han Kjøbenhavn | Pr Photo
Martin Heiberg

Shopping i København

Der er mulighed for at shoppe overalt i byen, og i en metropol som København er der ikke det, du ikke kan få. Hver bydel har sine egne specialbutikker og helt særlige shoppinggader, mens du i byens centrum finder high-end butikkerne og de store high-street mærker.

HIVE | Pr Photo
HIVE

Guide til det københavnske natteliv

Københavns bedste barer og natklubber. - Er du til en stille og rolig, velkomponeret cocktail i baren, et godt glas vin eller en vild fest? Indre By har som de fleste andre europæiske hovedstæder noget af det hele, men særligt Nørrebro og Vesterbro har også en del at byde på ud på de senere timer.