SMK Statens Museum for Kunst | Pr Photo

Oplevelser i København

Foto: Pr Photo

Få tips til dine oplevelser i København. Fra kultur til shopping og gratis glæder i byen, der rummer en masse af det hele. 

Guides til de bedste oplevelser i København

Dyk nede i vores guides, hvor du finder det bedste byen har at byde på. Vi har samlet en overskuelig liste med Københavns museer, natteliv, spiseoplevelser og en masse andet. Masser af inspiration til dit næste besøg i København.

Guides til museer i København
I København kan du gå på oplevelse i kunst fra allerøverste hylde på en lang række internationalt anerkendte kunstmuseer. Her har vi samlet nogle af de bedste. Nogle er inspirerende kunstoaser midt i den travle storby, mens andre ligger smukt placeret i naturen udenfor.
Top attraktioner
Tivoli kender du formentlig. Men hvad med alle de andre store attraktioner i København? Dem finder du her.
Oplev byen fra vandet
København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden. Så hop ombord på en klassisk kanalbåd eller tag din egen kaptajnkasket på og udforsk havnen i en lejet båd på egen hånd.
Sightseeing i København
Der er mange måder at se København på. Lej en cykel og ræs fra den ene bydel til den næste, hop på en båd og vær din egen kaptajn i havnen eller book din ind på en af de mange guidede ture rundt til byens skatte. Her finder du alle de bedste måder at tage på sightseeing i København.
Det' for børn!
København er en børnevenlig by med masser af oplevelser, der vækker ungernes sanser. Her er der reserveret plads til barnevogne og klapvogne i byens busser og toge, børnemenuer på mange caféer, der er museer i børnehøjde og ofte rabat eller fri entré til de mindste.
Alternative københavneroplevelser og anderledes sightseeing
Måske havde du aldrig overvejet at se byen fra en segway, eller opleve Fælleden fra en hesteryg. Men faktisk er byen fuld af sjove og anderledes guidede ture. Se dem her.
Dansk design i København
Som en moderne og modeglad metropol finder du massevis af små og store forretninger med design, som gør shoppingturen til en leg. Mange danske designere har en flagship store i  Indre By , men  brokvarterene  er også rene skattekister med spændende og selvstændige butikker.
Guide til Københavns natteliv
Københavns bedste barer og natklubber. - Er du til en stille og rolig, velkomponeret cocktail i baren, et godt glas vin eller en vild fest? Indre By har som de fleste andre europæiske hovedstæder noget af det hele, men særligt Nørrebro og Vesterbro har også en del at byde på ud på de senere timer.

Mere inspiration venter på dig