Editor's Choice - Vores anbefalinger til KBH

Foto: Daniel Rasmussen

I Editor's Choice anbefaler de forskellige redaktører på Visitcopenhagen på skift 5 steder på deres personlige bucketliste for den kommende måned. Editor's Choice udkommer en gang om måneden og er en god mulighed for at få et indblik i, hvordan de lokale københavnere bruger byen.

Juli

Liste
Kort

La Banchina
Foto: Wonderful Copenhagen

Skrevet af Andrea Lundgaard

Juli måned er lig med ferie for mange. Derfor har jeg valgt aktiviteter og oplevelser, der fremmer den summende fornemmelse af at have sommerferie. Vi skal på genbrugsshopping, spise god mad, bruge tid ved vandet og nyde de lange lyse sommernætter.

Juni

Liste
Kort

Bike Summer
Foto: Thomas Rousing

Skrevet af Emil Kristensen

Dette er min guide til at få mest muligt ud af en (forhåbentlig) varm juni måned. Så pak din solcreme, tag dine sandaler på, kryds fingre for godt vejr, og lad os komme af sted! 

Maj

Liste
Kort

podcast logo annie
Foto: Mellanie Gandø

Skrevet af Christina Daubjerg Newman

Dette er min maj måned: Jeg skal på pawternity leave (get it? PAWternity!🐾) og hygge i København på budget med min nye hundehvalp som er en miniature gravhund der hedder Lars. Du kan gøre det samme, hvis du læser videre.

April

Liste
Kort

Spring
Foto: Daniel Rasmussen

Skrevet af Kasper Syhler

På loftet med vinterjakken og solbrillerne frem fra skuffen. Så kører vi. Det er forår, og vi skal ud og snuse til det, vi skal rundt om havnen, og så skal vi selvfølgelig have noget lækkert at spise.

Marts

Liste
Kort

Gasoline Grill
Foto: Andreas Raun Rosendahl

Skrevet af Julie Horn

Jeg er allerede begyndt at se de første vintergækker og erantis spirer op, og beklæde parkerne med det fineste, farvede blomstertæppe. Her er mine forslag til, hvordan jeg byder det tidlige forår velkommen. Og selvfølgelig en oversigt over andre spændende ting, der sker i marts!

Februar

Liste
Kort

Gammeldags fastelavnsbolle hart
Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Skrevet af Christina Daubjerg Newman

Februar er kold og mørk. Men det er jo faktisk bare den perfekt undskyldning for at søge mod lyset, hyggen og fastelavnsbollerne. Her er mine bud på, hvad jeg skal lave i februar, og hvad jeg gerne vil anbefale jer også