People browsing a flea market

Københavns Loppemarked Oversigt

Foto: Ty Stange

Loppemarkeder er fulde af ting man mangler – og ting man ikke vidste at man manglede. Der er noget særligt over at suse rundt mellem de forskellige boder, og give gamle ting et helt nyt liv.

Rundt omkring i København er der forskellige loppemarkeder hvor du både kan købe og sælge tøj, ting fra hjemmet og hvad end ellers hjertet begærer. Det er en hyggelig aktivitet for både hele familien eller venner at tage til.

Vi har lavet en oversigt, så du kan finde et loppemarked tæt på dig, hvor du kan gå på opdagelse. Du kan også finde kigge i loppemarkeds kalenderen, så du altid kan holde dig opdateret på hvornår du kan gå på opdagelse.

Gentofte Loppemarked

Hver søndag, lige bag Charlottenlund station, ligger Gentofte Loppemarked. Det er et af de største og mest hyppige i København, hvor du både kan købe møbler, tøj, ting til boligen og meget mere. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Loppetorv på Frederiksberg

Hver lørdag fra april til oktober afholdes der mellem 9-15 loppemarked på Smallegade lige ved Frederiksberg Rådhus. Der er masser af stande med blandede goder og forskellig mad der kan købes, så du kan holde blodsukkeret ved lige og hovedet koldt, når du skal finde dit næste gode køb. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside

Veras Marked Under Buen

Hvis du er glad for stilet tøj, så er det her du skal gøre dit kup! Selvom alt kan sælges på Veras Marked Under Buen, så er der primært fokus på genbrugstøj af høj kvalitet. Markedet – eller loppefesten som de kalder det – løber hver søndag fra 9-15 og uanset vejr, da standene er overdækket. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Københavns Loppetorv

”Make Green Sense” er mottoet på Københavns Loppetorv der holder til på Israels Plads hver lørdag fra 11-16 fra marts til oktober. Her kan du købe alt fra sokker til lænestole. De har indimellem temalørdage, hvor der bliver særligt fokuseret på en kategori og du her mere specifikt ville kunne finde lige det du ved du mangler. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Byens Lopper

Byens Lopper er et vintage- og genbrugsloppemarked, der befinder sig på den store grus plads ved metroen på Trianglen på Østerbro. Hvis du finder et stykke tøj du ikke kan passe eller som har en lille defekt, så har Byens Lopper altid en repairstand på markedet så du kan få repareret dit nye fund. På Byens Lopper vil der også være en alternativ håndværker til stede, så du kan få en spirituel minisession, f.eks. få lagt tarotkort eller læst din hånd. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Vanløse Torv Loppemarked

På Vanløse Torv finder du et loppemarked, hvor folk har været i de dybeste gemmer og finde ting de tidligere har elsket, som nu skal elskes af nye mennesker. Loppemarkedet løber hver lørdag fra 10-16. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Københavnstrup Loppemarked

Hver søndag fra 10-16 mellem d. 21. april til d. 6. oktober på Lundebakken 1 i Københavns Nordvest kvarter, få minutters gåtur fra Emdrup Station. Du kan i rolige og grønne omgivelser gå på jagt efter gode loppefund. Ved hvert loppemarked vil der også være forskellige street food muligheder. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Ravnsborg Loppemarked

Fire gange årligt, går flere gader sammen om at holde et brag af et loppemarked. Det drejer sig om Ravnsborggade, Ryesgade, Skt Hans Gade og Ravnsborg Tværgade, hvor både beboere og butikker gør en stor dyd af at holde et brag af et loppemarked. I gaderne er det beboerne der opstiller loppeboder, men på Ravnsborggade Multiplads kan man efter først til mølle-princippet opstille en stand. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Værnedamsvej & Tullinsgade Loppemarked

Tre gange årligt inviterer Værnedamsvej og Tullinsgade til en kæmpe vejfest, hvor alle er inviteret. Udover underholdning og lækker mad, så er der et loppemarked, hvor alle kan opsætte en stand, og ikke blot beboere og butikker. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Ritas Blå Lopper

Ritas Blå Lopper er et omrejsende loppemarked, der startede i 2009 i Kødbyen, og siden har vokset sig stort. Lokationen skifter fra gang til gang, men der er garanteret hygge, god atmosfære og fantastiske tilbud på gammelt guld. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

LoppeLinda

LoppeLinda skifter lokation fra gang til gang men hører primært til på Nørrebro området. Her kan du finde et udvalg af folk der sælger ud personligt og af små butikker eller iværksættere der har lejet en stand. Der vil typisk også være aktiviteter for børn og barnlige sjæle, såsom tegnestand eller ansigtsmaling. Du kan læse mere om loppemarkedet på deres hjemmeside.

Loppemarked i Bella

I Bella Center Copenhagen kan du gå på opdagelse på et af landets største indendørs loppemarkeder, når Loppemarked i Bella løber af stablen tre til fire gange om året, og slår dørene op til et slaraffenland af antikviteter, genbrug og loppegodter. Til Loppemarked i Bella får du adgang til et bredt udvalg af unikke genstande med historier fra mange forskellige stadeholdere. Tjek datoerne for næste loppemarked samt åbningstider via deres hjemmeside.