Larsbjørnstræde | Martin Heiberg

Guide til Indre By

Foto: Martin Heiberg

Københavns hjerte er fyldt med historie og er en bydel, hvor spisesteder i verdensklasse ligger dør om dør med god shopping, museer og royale attraktioner. Men den største oplevelse af alle er muligvis den autentiske københavnerånd, som fylder de små gader. Her er vores anbefalinger.

Her skal du spise, hvis du vil ha' det bedste
København er en gastronomisk sværvægter på den kulinariske verdensscene. Københavns Indre By har noget for alle, og der er mulighed for det eksklusive såvel som det budgetvenlige, og alt det midt i mellem. Der er noget til enhver smag, både hvad angår maden, indretningen og stemningen.
Kunst, kultur og andre oplevelser
Listen af kendte og historiske seværdigheder er naturligvis stor i Københavns ældste bydel. Her er kultur, forlystelser, ture for alle - både de, der er til klassikerne, og de der vil det mere unikke. Her er nogle tips til at gå i gang på.
6 museer, 1 billet: Kunst i verdensklasse på Parkmuseerne
Parkmuseerne er Københavns grønne museumskvarter med seks museer, der ligger i og omkring tre historiske parker midt i byen: Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg. Alt er inden for gåafstand og du kan få adgang til det hele med en enkelt billet.