Guide til Indre By

Foto: Martin Heiberg

Københavns hjerte er fyldt med historie og er en bydel, hvor spisesteder i verdensklasse ligger dør om dør med god shopping, museer og royale attraktioner. Men den største oplevelse af alle er muligvis den autentiske københavnerånd, som fylder de små gader. Her er vores anbefalinger.

Restaurant STUDIO at The Standard on Copenhagen's harbour
STUD!O | PR photo

Her skal du spise, hvis du vil ha' det bedste

København er en gastronomisk sværvægter på den kulinariske verdensscene. Københavns Indre By har noget for alle, og der er mulighed for det eksklusive såvel som det budgetvenlige, og alt det midt i mellem. Der er noget til enhver smag, både hvad angår maden, indretningen og stemningen.

Kunst, kultur og andre oplevelser

Listen af kendte og historiske seværdigheder er naturligvis stor i Københavns ældste bydel. Her er kultur, forlystelser, ture for alle - både de, der er til klassikerne, og de der vil det mere unikke. Her er nogle tips til at gå i gang på.

Arial shot of King's Garden and Rosenborg Castle in central Copenhagen.
Sara Ringgaard Price

6 museer, 1 billet: Kunst i verdensklasse på Parkmuseerne

Parkmuseerne er Københavns grønne museumskvarter med seks museer, der ligger i og omkring tre historiske parker midt i byen: Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg. Alt er inden for gåafstand og du kan få adgang til det hele med en enkelt billet.

Bar'Vin
Bar'Vin

Barer i indre by

København er hjemsted for alt fra anmelderroste ølvarianter, spændende vinbarer, hyggelige LGBTQ barer og eksperimenterende cocktailbarer. I indre by finder du det hele uanset dine præferencer, og som du ikke bør snyde dig selv for, hvad enten du har fyraften eller weekend. Dyk ned i Københavns bedste barer i indre by og find ud af, hvor du skal finde din næste drink.