Biking in The Meatpacking District in Copenhagen

Oplev Vesterbro og Kødbyen

Foto: Martin Heiberg

Hop ombord i de bedste tips til Københavns måske mest hippe bydel, hvor du ikke slipper væk uden en masse gode oplevelser til rygsækken.

PR | Kødbyens Fiskehal
PR | Kødbyens Fiskehal

De bedste spisesteder

Når det kommer til at spise ude, så har Vesterbro noget for alle. Lige meget hvad dit budget er, tiden på dagen eller hvilket køkken du leder efter, så vil du finde det her. Særligt på Istedgade og i området omkring Kødbyen er koncentration af lækre restauranter stor. 

Lidkoeb Cocktail bar | PR Photo
PR Photo

Barer og klubber

På Vesterbro finder du både bastunge klubber og tilbagelænede cocktailbarer. Og alt det derimellem, som af og til er med til at gøre byturen til en god historie. Kødbyen en lun sommeraften er nærmest et must, hvis du leder efter en god fest i København.

Fashion shop Kyoto in the heart of Vesterbro, Copenhagen
PR | Kyoto

Her skal du shoppe

Glem alt om store brands og flagship stores. Vesterbro er spækket med spændende butikker med nøje udvalgte varer til garderoben, kroppen og hjemmet. Her finder du både de unikke genbrugsfund og design i den dyre ende af skalaen.

Biking in The Meatpacking District in Copenhagen
Martin Heiberg

Kødbyen

Kødbyen er i dag en kreativ boble, hvor restauranter, natklubber og kunstgallerier ligger side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her. Området har huset kødindustrien i mange årtier og består af Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby efter farven på bygningerne.