The Meatpacking District | Martin Heiberg

Oplev Vesterbro

Foto: Martin Heiberg

Hop ombord i de bedste tips til Københavns måske mest hippe bydel, hvor du ikke slipper væk uden en masse gode oplevelser til rygsækken.

De bedste spisesteder
Når det kommer til at spise ude, så har Vesterbro noget for alle. Lige meget hvad dit budget er, tiden på dagen eller hvilket køkken du leder efter, så vil du finde det her. Særligt på Istedgade og i området omkring Kødbyen er koncentration af lækre restauranter stor.
Barer og klubber
På Vesterbro finder du både bastunge klubber og tilbagelænede cocktailbarer. Og alt det derimellem, som af og til er med til at gøre byturen til en god historie. Kødbyen en lun sommeraften er nærmest et must, hvis du leder efter en god fest i København.
Her skal du shoppe
Glem alt om store brands og flagship stores. Vesterbro er spækket med spændende butikker med nøje udvalgte varer til garderoben, kroppen og hjemmet. Her finder du både de unikke genbrugsfund og design i den dyre ende af skalaen.
Kødbyen
Kødbyen er i dag en kreativ boble, hvor restauranter, natklubber og kunstgallerier ligger side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her. Området har huset kødindustrien i mange årtier og består af Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby efter farven på bygningerne.