VisitCopenhagen

Lyngby-Taarbæk: Naturoplevelser og små perler lige uden for København

Som et grønt og oplagt udflugtsmål for en dagstur ligger Lyngby-Taarbæk en 20 minutters tur med S-toget fra Københavns Hovedbanegård. Udover de kendte fyrtårne som Bakken og Dyrehaven, er der mange andre natur- og kulturoplevelser. Se dem her.

Idyl og gode oplevelser midt i den bakkede natur

Er der noget om snakken? ER der bedst på Bakken? Uanset om der er hold i det gamle motto, så er den omkringliggende Dyrehaven værd at besøge, lige som disse andre oplevelser i Lyngby-Taarbæk er værd at køre efter.

Liste
Kort

Mad- og kulturoplevelser i de små bysamfund langs vandet

Naturligvis skal I have noget godt at spise på en lækker dagsudflugt rundt i Lyngby-Taarbæk. Og der er madoplevelser i forskellige ender af gourmet-skalaen, men som alle smager ekstra godt i den smukke natur. Fx. Den Røde Cottage, Raadvad Kro, Postgaaden i Lyngby eller en fiskefrokost og en håndbajer på Taarbæk Havn. 

Mølleåen i Dyrehaven lige nord for København

En gåtur langs Mølleåen er en sand tour de force i kombinationen af billedskøn natur og gamle industrisamfund med udspring i vandets strøm gennem store søer, moser og selvfølgelig møllerne. Tag turen og gør fx holdt ved Strandmøllen, Brede Værk og Raadvad, hvor de gamle bygninger i dag huser kunstnere og håndværkere.

Få inspiration til flere dagsture fra København