Dinner at Absalon

Absalon

Foto: Giuseppe Liverino
Spisesteder
Cafeer
Adresse

Sønder Boulevard 73

1720 København V

Kontakt

E-mail:info@absaloncph.dk

Absalon er din udvidede dagligstue. Din morgenmadscafé, dit kaffested, din lokale bar og dér, hvor du spiser sammen med 180 andre mennesker fra hele byen - hver dag

Det legesyge folkehus på Sønder Boulevard er et moderne og tilbagelænet forsamlingshus, hvor lokale vesterbrobeboere og gæster udefra hver dag og aften kan samle sig om mad og aktiviteter såsom bingo, bordtennis og film- og musikarrangementer i uformelle omgivelser.

Grundlæggeren af de verdenskendte Tiger-butikker, Lennart Lajboschitz, står bag ombygningen af den gamle kirkebygning, som nu skaber rammerne for en hyggelig dag eller aften med gamle eller nye venner. Væggene afspejler den legesyge natur i flotte farver og danner en fin ramme om hyggen og de kreative udfoldelser i huset.

Absalon har fokus på at få inddraget alle skikkelser – store som små. Der er mildt sagt noget for alle, som kan lide spil, leg, kultur og et budgetvenligt måltid mad til den daglige fællesmiddag, som trækker ud på den grønne stribe på Sønderboulevard om sommeren, når vejret er til det.

Man kan næsten ikke forlade Absalon uden et smil på læben.

Adresse

Sønder Boulevard 73

1720 København V

Facilities

Lavt

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen