©  Foto:

Albi´s Kaffebar

Albi’s Kaffebar & Second Hand i Hornbæk er en ganske særlig oplevelse. Her kombineres god kaffe og hjemmebag med nærvær og hygge i et lidt skævt retro-univers – hvor du kan købe stolen, du sidder på, eller vasen i vinduet med hjem.

På hovedgaden midt i Hornbæk kan man kigge over stakittet ind til en ældre gul villa, som oser af atmosfære og hjemlig hygge. På græsset i haven står små grupper af second-hand møbler i et hyggeligt virvar.

Ikke 2 stole er ens - kulørte, blomstrede, store og små står de mellem hinanden i solen. Fra den gammeldags træveranda flyder dæmpet loungemusik ud i haven og blander sig med klirren af kaffekopper og hyggesnak ved bordene.

Retrounivers
Indenfor fortsætter stilen med en gammel grøn disk og karrygule kakler på væggen, ligesom stole, borde og siddegrupper er vidt forskellige og sender gæsterne på en tidsrejse tilbage til 70’erne. Her kan man nyde kaffe og kage, saft og sandwiches – og alle borde, stole og nips er til salg. De uformelle og umage second-hand møbler og overraskende pynteting – som for eksempel en hel reol fyldt med PEZ-dispensere – skaber en afslappet atmosfære.

Familievirksomhed
Albi’s Kaffebar er indrettet i halvdelen af familien Mengers hus, som bebos af Camilla og Michael og deres 2 børn. Det har været drømmen for parret at skabe et sted, hvor mennesker mødes, og hvor de selv møder en masse mennesker. At være tæt sammen som familie, med arbejdsliv og privatliv dør om dør. At det er lykkedes, mærkes på den familiære varme og nærhed, som hersker i hele kaffebaren.

Åben hele året
Albi’s Kaffebar & Second Hand er åben hele året.