©  Foto:

Ambra

I hjertet af København, finder du den italienske restaurant Ambra, hvor du både kan nyde en simpel omgang pasta og et glas rødvin, eller gå all ind på en festlig aften.

I de imponerende lokaler, på Store Kongensgade 59 med 8 meter til loftet, finder du den italienske restaurant Ambra. Og det er ikke kun fysisk der er højt til loftet, fordi i spidsen for køkkenet står Andreas Bagh, tidligere chefkok på Michelin restauranten Machal på Hotel d’Angleterre, og det er ham, der sørger for, at Ambra ambitioner bliver ført ud i livet.

Ambra er inspireret af de italienske spisesteder, man kan opleve i særligt New York, med ambitionen om at skabe et sted, der er veldesignet, og som fungerer både til hverdag og til fest, med et udvalg af simple retter til overkommelige priser.

Indretningen blander derfor skandinavisk minimalisme med varm, italiensk-inspireret æstetik og skaber et rum, der er både moderne og behageligt. Du kan forvente at finde et generøst menukort med enkle, klassiske italienske retter som Pasta Pomoro, Vitello Tonnato og friskbagt foccacia, samtidig med at du kan gå all in, og prøve nogle af de mere ekstravagante retter serveret med chefkokkens innovative kimærer.