©  Foto:

Axel Arigato

Det svenske modebrand Axel Arigato har åbnet et 270 kvm tempel for sneakers, mode og kunst, i hjertet af det gamle København.

Axel Arigato har slået dørene op til en enorm flagship butik på Pilestræde i det Indre København. Modemærket, der hovedsageligt er kendt for sine sneakers, åbnede i 2019 sin første butik i København, hvor gæsterne kan shoppe hele brandets kollektion i deres hidtil største butik.

Interiøret i butikken er slående og brutalt, hvor minimalismen hersker med rå poleret beton, der dominerer looket. En stor betontrappe i midten af butikken binder de to etager, som butikken strækker sig over, sammen, og står nærmest som en skulptur i midten af lokalet.

Butikken skal fungere som galleri og event-space såvel som butik, og dette gør ifølge medstifter, Albin Johansson, shoppingoplevelsen til noget helt særligt.

“The Copenhagen store embodies everything we stand for as a brand and believe in when it comes to retail. The store is created for the people in our community, rather than bringing in sales. This is the future of retail”.

Co-founder & CEO, Albin Johansson