beCopenhagen Guided arkitekturture

Foto: Wonderful Copenhagen
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

Fortunstræde 1

1065 København K

Kontakt

E-mail:kontakt@becopenhagen.dk

Telefon:3314 2040

Cykeludlejning og cykel-sightseeing om byliv, arkitektur, cykelkultur og meget mere.

beCopenhagen holder til lige ved siden af Strøget. Herfra kan du komme afsted på forskellige guidede ture, eller med bykort eller app på mobilen tage afsted på tematiserede cykelruter på egen hånd.

beCopenhagen tilbyder guidede cykel-ture med fokus på det aktuelle byliv, det offentlige rum, arkitektur og - selvfølgelig - cyklisme. Jeres guide giver jer et personligt indblik og tips om byen.

Turene foregår på beCopenhagens design-cykler, STRiDA foldecyklen, og på den sjove me-mover, en dansk designet trehjulet stepmaskine.

Turene og cyklerne er velegnede fra ca. 12 år, og der er halv pris på alle ture for deltagere op til 15 år.

Private ture og grupper

beCopenhagen arrangerer også skræddersyede cykelture og events for små og store private og firma-grupper med masser af variationsmuligheder for drikke- og spisepauser, alternative ruter og emner.

Cykeludlejning

beCopenhagens STRiDA foldecykler er ideelle under et ophold i København og kan nemt medbringes i busser og tog, når I for eksempel besøger vikinger i Roskilde eller Hamlet i Helsingør.

Lej de sjove me-mover’e til hele familien og se København i jeres helt eget tempo.

Mobil app guider dig på arkitekturtur på cykel langs havnen

BeCopenhagen står bag den digitale guidede tur Copenhagen Waterfront Architecture, som i al sin enkelthed er en guidet rundtur langs havnefronten, som giver dig en tilpasset cykelrute, du kan udforske alene. Undervejs møder du en lang række arkitektonisk spændende bygningsværker og byrum, som guiden formidler historien om. Se mere her.

 

Adresse

Fortunstræde 1

1065 København K

Priser

Voksen

300 DKK - 400 DKK

Barn (0-15)

150 DKK - 200 DKK

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen