©  Foto:

Beyla

Den sunde og lækre plantebaserede, veganske Beyla er genåbnet i nye hippe omgivelser i Carlsberg byen.

Vil du gerne spise dine guilty pleasures men med samvittigheden i behold? Så skal du en tur på Beyla, der ligger placeret i det moderniserede Carlsberg Byen! Med fokus på bæredygtighed og økologi, er Beyla et vegansk og glutenfrit sted, der tilbyder lækker mad i afslappende omgivelser. Det er god kvalitet og lokale råvarer, hvor svampene meget vel kan komme fra ejerens eget lille landbrug på Nørrebro. 

Uanset om du gerne vil spise brunch, frokost eller aftensmad, så kan du besøge Beyla, der nemlig det hele. Selv hvis du ikke har en vegansk diæt, så kan du uden problemer spise her: du glemmer nemlig, at det udelukkende er kødfrie ting du spiser. Du kan eksempelvis sagtens få en snasket burger der opfylder alle dine behov. Du kan også bare komme til kaffe og kage - og du kan endda også tage maden med dig hjem som take-away.

Beyla blev startet af to australiere, og de holder den australske 'straight forward yet laid back-vibe' i den hippe og cool café. De tilbyder et alternativ til mennesker, der vil have bekymringsfri mad på farten. I samme kæde finder du også Restaurant Ark og Bistro Lupa, som er åbnet i Beylas gamle lokaler på henholdsvis Nørrebro og Østerbro.