©  Foto:

Ark

ARK er plantebaseret, afslappet, fine dining men til priser, de fleste kan være med på.

Den lyse og smagfuldt indrettede restaurant ikke langt fra Nørreport Station er ikke kun til veganere, men til alle, for hos ARK savner man ikke kødet, fedmen eller umamismagen. Det er i hvert fald anmeldernes og vores erfaringer med byens veganske ”casual fine dining” restaurant, som åbnede i foråret 2020, hvor de fleste forhåbentligt har sagt farvel til klicheer om vegansk mad og goddag til en ny virkelighed, hvor det plantebaserede køkken kan give lige så store smagsoplevelser som alle andre, og samtidig ofte er et bæredygtigt valg.

Bag restauranten og cocktailbaren står det australske makkerpar Jason Renwick og Matt Niall, som også ejer det succesfulde veganske spisested Beyla i Carlsberg byen.

I cocktailbaren kan du starte aftenen med naturlige og/eller biodynamiske vine, ukonventionelle øl fra Mikkeller og en Nordisk inspireret cocktailmenu.