©  Foto:

Ark

Lige i centrum af København ligger den grønne Michelin-restaurant ARK, som med sin veganske menu har revolutioneret den berygtede københavnske madscene.

Restauranten har bæredygtigt producerede møbler og et let, skandinavisk udtryk, men er i virkeligheden ejet af den australske kok Jason Renwick, som også ejer andre populære veganske spisesteder i København: Beyla i Carlsberg Byen og bistroen LUPA på Østerbro.

ARK udgør en positiv tilgang til den veganske fortælling - en, der opløser stereotyper og overgår forventningerne. Og kort efter åbningen i foråret 2020 var de danske anmeldere begejstrede for madoplevelsen på ARK og dens moderne bud på vegansk mad.

Gæsterne kan forvente en afslappet fine dining-oplevelse omgivet af dansk design og en menu baseret på en delingsplatform af smagsoplevelser lavet af lokale råvarer i sæsonen.

Vi anbefaler at starte aftenen i den fremragende cocktail med en nordisk-inspireret huscocktail, naturlig og/eller biodynamisk vin eller en Mikkeller-øl.