©  Foto:

Brdr. Price Rosenborggade

De populære Price-brødres restaurant byder på Price-brødrenes livretter (der er mange må man sige) til priser, der bestemt ikke er skræmmende.

Madstilen er enkel, gedigen, bredt favnende, sæsonbaseret og ikke bundet til nogen bestemt nationalitet. Restauranten er åben til både frokost og aften – hver dag.


Café, restaurant og bar
Brdr. Price Rosenborggade er delt i to afdelinger: Spisekøkkenet og Spisestuen. Spisekøkkenet rummer ligeledes en bar, hvor man er velkommen til at kigge forbi, hvis tiden kun er til en hurtig snack og et glas vin eller en kold øl. Når vejret tillader det åbnes der op for udendørsservering på den store overdækkede terrasse.

Fra caféen ’Spisekøkkenet’ kan du få et hurtigt, uformelt måltid til en pris, hvor de fleste kan være med. Bl.a. med lette retter til kr. 100.

I restauranten ’Spisestuen’ er stilen lidt mere 'fin' med hvide duge på bordene, glinsende lysekroner i loftet og lidt mere volumen på udvalget af retter.

Max kapacitet:
Spisekøkkenet (Café/bar): 70 pers.
Fordelt i to rum (Spisekøkkenet og Den Gamle Stue).

Spisestuen (Restaurant): 100 pers.
Er åbent om aftenen fra kl. 17.30 mandag til lørdag. Holder lukket i sommerperioden, hvor restauranten ”flytter” på terrassen.

Restauranten rummer også en vinkælder med plads til 40 pers.