©  Foto:

Brus

Den hotte, lokale Nørrebro brewpub, BRUS er ikke kun for ølelskere.

På mange måder passer BRUS godt til forestillingerne om et Nørrebro hotspot. Med eget bryggeri, en lang smuk bar, en lille butik og en ambitiøs og eksperimenterende restaurant stiller BRUS uden problemer både sulten og slukker tørsten hos de lokale. Enten i baren med en øl brygget "on location". Eller i den ambitiøse restaurantdel i den bagerste ende af det rustikke men smukke lokale.

BRUS kan altid overraske. Med over 30 øl og hjemmebryggede cocktails i hanerne, er der i hvert fald altid noget for enhver smag, og helt sikkert noget, du ikke har prøvet før.

Noget af det første, man ser, når man træder ind i de store, rustikke og nyistandsatte lokaler er egetræsfadene, fermenteringstankene og det splinternye bryggefacilitet. Her bliver der konstant eksperimenteret med nye ølvarianter, som tilfredsstiller eventyrlystne ølentusiaster fra hele verden, som lægger vejen forbi denne sværvægter blandt Nørrebros utallige gå-ud-steder.

Bag det hele står bryggeriet To Øl, som blev startet af to tidligere elever fra Det Fri Gymnasium på den anden side af gaden. Her bryggede de øl efter skoletid under kyndig vejledning af deres lærer og mentor, Mikkel Borg Bjergsø – kendt som manden bag ølsuccesen Mikkeller. I dag er To Øl drevet af Tore Gynther, som er den ene af bagmændene.

Sommeren 2018 viser Brus alle kampe til VM i fodbold og tilbyder en VM combo af burger, fritter og en sportsbajer. Se mere på deres facebookside