©  Foto:

Carpark Festival

Gør dig klar til en weekend fyldt med musikalsk og kunstnerisk magi midt i Hovedstaden, hvor du kan opleve det bedste fra den danske, upcoming musik-scene - samlet på ét sted!

Den 28. og 29. juli går Carpark Festival løs, hvilket er en oplagt mulighed for at gå på opdagelse i ny, dansk musik. Blandt navnene på musikprogrammet finder man de to vindere af talentkonkurrencen KarriereKanonen, Kris og Dahlin, der er blevet nøje udvalgt blandt 1.318 lovende musikartister. Der vil også være spændende optrædener fra musikere som TEX, Betty Bass, Kingtommi og mange flere, der vil få Carpark Festival til at danse.

Med en eklektisk blanding af musikalske stilarter, der spænder fra pop til soul, elektronisk til hip-hop, og rock til punk, vil Carpark Festival være et sandt paradis for nysgerrige musikelskere. Uanset om du er til hårdtslående beats, rørende melodier eller energiske rytmer, er der noget for enhver smag.

Musikartister til Carpark Festival 2023: Kingtommi, TEX, Alvah, Elo Kay, ØNDI, Kamill, Kris, DEEJADE, Alga, Bonjour Papa, Matongo, Dahlin, Bree Carter, Betty Bass, Baske, Bjørn, Camma, PAK, Future Female Sounds.

Men det stopper ikke her! Carpark Festival byder også på fascinerende kunstinstallationer, der vil vække din nysgerrighed og stimulere dine sanser. Blau's tekstilkunst, Magnus Lind Nielsens performancekunst om vandalisme og Pernille Legers livlige animationer er blot nogle af de kunstinstallationer, der vil fange din opmærksomhed.

Både fredag og lørdag starter dagen med et stort DJ-set fra Future Female Sounds og happy hour i øl mellem kl. 15.00 og 17.00. Der vil også være en bred vifte af mad- og drikkevarer at nyde på pladsen, så der er de bedste betingelser for, at du kan feste og hygge dig hele weekenden. 

Festivalområdet er blevet nøje designet for at skabe en behagelig og underholdende atmosfære for alle. På 4.000 omdannede kvadratmeter forvandler Carpark Festival undersiden af Bispeengbuens så ofte udskældte motorvejsbro til et kunstnerisk og kulturelt samlingspunkt over to dage i juli.