Christiania Rent a Bike

Christiania Rent a Bike

Foto: PR photo
Aktiviteter
Cykeludlejere
Adresse

Fabriksområdet 91, Christiania

1440 København K

Christiania Rent a Bike er en cykeludlejning og cykelbutik på fristaden Christiania i København. Det er også det eneste sted i Skandinavien, hvor du kan finde de håndbyggede Pedersen Cykel samt stedet, hvor den berømte Christianiacykel er opfundet.

Du finder Christiania Rent a Bike på Christiania tæt på Christiania Smedie og Café Månefiskeren. Den unikke beliggenhed i det historiske område, gør det i sig selv til et sjovt og interessant sted at besøge.

Hos Christiania Rent a Bike kan du leje en tohjulet cykel for kr. 100 pr. dag + 50 pr. ekstra dag. Du kan også leje en Original Christiania Ladcykel. Du kan således komme rundt i hele byen, og der er plads til en mindre familie. Det er en god idé at reservere i forvejen.

Christiania Cykler, som ejer Christiania Rent a Bike, har eksisteret i over 30 år og er specialiseret i Pedersen Cykler og den berømte Originale Christianiacykel. Ud over salg og fremstilling af specialbyggede cykler, så er værkstedets mekanikere kendte for deres erfaring og høje serviceniveau.

Adresse

Fabriksområdet 91, Christiania

1440 København K

Åbningstider

01 Aug 18 / 31 Dec 22

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag

09:00 - 17:00

31 Dec 18 / 31 Dec 22

lørdag

11:00 - 15:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen