Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Copenhagen Portside

 Ude i den nye og stadigt voksende bydel Nordhavn, ligger Comwell Portside, et moderne hotel med fokus på bæredygtighed. Comwell kæden er desuden vundet prisen for ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” tre år i træk.

I Bæredygtighedens navn er hotellet indrettet i Dansk design, med klassikere som Arne Jakobsen og Børge Mogensen, og er i loungen indrettet med hyggelige kroge, hvor man kan sidde og slappe af. Stemningen og farverne igennem hotellet, repræsenterer det industrielle Nordhavn, uden det bliver alt for råt. Men skaber en urbanstemning, og et godt link til den bydel som hotellet er en del af.

Hotellets restaurant har med deres ”Køleskabet skal tømmes” koncept, fokus på madspild. Med det menes der, at maden bliver lavet ud fra hvad de har i køkkenet og hvad sæsonen tillader. Restauranten har også deres egen urtehave og svampeskab, så de kan være selvforsynet. Man kan selv klippe urter til sin mad, som står på bordene og ved buffeten.

Transport til indre by er nemt med metroen, som kun ligger 100 meter fra hotellet, og kan tage en ind til centrum på under 10 min.