©  Foto:

Copenhagen Local Walks

Udforsk Københavns kvarterer med en af de mange gratis lydvandringer.

Lyt til historier om København og blive klogere på byen og det lokale liv, som udspiller sig - fra byens centrum til de lokale brodistrikter.

Dyk ned i byens fortid, gå på opdagelse i byens nutid og i ambitionerne for byens fremtid på turen gennem Indre by, hvor vi kommer helt ind bag byens lukkede mure. Eller udforsk det hippe, mangfoldige og upolerede Vesterbro, hjemsted for trendy Kødbyen med restauranter, gallerier og et pulserende natteliv. Måske det børnevenlige, klimabevidste og historiske Østerbro med brede boulevarder og herskabelige lejligheder er mere dig? Du kan også tage på en byvandring til den tidligere højborg for arbejderklassen Nørrebro, der i dag er en multikulturel og sprudlende bydel, hvor knap 50% af beboerne er under 29 år. I forlængelse af Nørrebro folder vi historien om Nordvest ud - en historie om fornyelse, forvandling og blomstrende kreative erhverv i de gamle fabrikker. Du kan også tage med på en lydvandring gennem Danmarks tættest befolkede ø, Amager, hvor vi fortæller om transformationen fra stinkende kemikaliefabrikker til rekreativ havnepark og prisbelønnet arkitektur.

Det eneste du behøver er en smartphone og en appetit for eventyr.

Rigtig god fornøjelse!

Når du går ind på www.knowyourbro.dk dukker de tre ruter op, hvorefter du kan folde historierne ud, når du er på stedet.