©  Foto:

Copenhagen By Mie & Friends

Oplev Hovedstaden med en lokal københavner som din personlige guide.

At opleve med Copenhagen By Mie & Friends er din billet til en unik, personlig og overraskende oplevelse af vores dejlige København. På din oplevelse bliver du taget under vingerne af en lokal københavner, som er ivrig efter at vise dig det bedste af hans eller hendes by enten på fods eller på cykel. Altså en rundvisning i København med et meget personligt, autentisk og lokalt fokus.

Copenhagen By Mie & Friends har lige nu fem forskellige ture som rangerer fra ultra korte ture på 2 timer til heldags ture på 7 timer at vælge imellem:

  • Good Morning, Copenhagen: Hygge & Happiness
  • Total Day Tour: Highlights & Hygge
  • Copenhagen In A Nutshell Express Tour
  • Vesterbro Beer Tour
  • Nørrebro Neighborhood Tour

Hvis du har specielle ønsker, så skal du måske overveje deres privat turs muligheder. Eller kontakte dem med dine ønsker, så hjælper de gerne med at sammensætte noget helt unikt der matcher dine ønsker.

De fleste af deres ture inkluderer nogen stop, hvor guiderne sørger for lidt forplejning. Samtidig har du masser af muligheder for at få endnu flere personlige tips og anbefalinger ud af din guide. Ellers kan du altid finde inspiration i deres Københavner guide, som er fyldt med deres nøje udvalgte anbefaler der helt sikkert gør dit besøg i København magisk.

Du kan finde start- og slutsted, tidspunkter, priser m.m. på deres website under hver enkelt tur.