©  Foto:

Copenhagen Photo Festival

2.-12. juni kommer København til at bugne af fotos og fotoudstillinger.

I løbet bliver byen fyldt op med fotografi og spændende fotoudstillinger. Copenhagen Photo Exhibition er en af de ledende af sin slags, og hvert år deltager 250-300 fotografer fra hele verdenen i festivalens program.   

Når Copenhagen Photo Festival for 12. gang indtager København, er det med tre internationale kvinders fotokunst i fokus. Hien Hoang, Alexandra Rose Howland og Krista Svalbonas vandt Copenhagen Photo Festivals open call og udstiller i festivalens centrum på det tidligere industrielle område Refshaleøen, som i dag er blevet et kulturelt samlingssted i København. Her kan du opleve kuraterede soloudstillinger og interessante talks -  og du kan naturligvis kombinere dem med lækker street food fra Reffen

Festivalens venues på Refshaleøen inkluderer Maskinværkstedet, Beddingen, Riggerloftet/Teaterøen og Copenhagen Contemporary.

I alt er der mere end 55 udstillinger i Storkøbenhavn og Sydsverige med i festivalen, så der er virkelig mulighed for at opleve lidt af hvert fra både danske og internationale topfotografer.