Gå til indhold
©  Foto:

Copenhagen Visitor Service

Har du brug for hjælp og inspiration til dit besøg i København, så er Copenhagen Visitor Service et godt sted at starte.

Har du brug for et bykort, eller vil du købe et Copenhagen Card med adgang til seværdigheder og fri offentlig transport, så kan de venlige medarbejdere på turistkontoret også hjælpe dig med det. Eller måske trænger du bare til at hvile fødderne, mens du drikker en god kop kaffe og skriver en e-mail hjem.

Københavns officielle turistinformation, Copenhagen Visitor Service, arbejder aktivt med at fremme bæredygtighed og har været certificeret Green Tourism Organization siden august 2020.

Turistinformationen holder til i store lyse lokaler på Vesterbrogade 4, skråt over for Tivolis hovedindgang og lige rundt om hjørnet fra Københavns Hovedbanegård. I lokalerne bor også en af byens gode bagere, Lagkagehuset, hvor du kan købe en kop kaffe, sandwich eller jordbærkage med på vejen.

På turistinformationens mange touchskærme finder du byens officielle digitale guide, Copenhagen Visitor Guide, som er spækket med nyttig information om seværdigheder, butikker, restauranter, natteliv og aktuelle begivenheder. Den inspirerer dagligt besøgende til nye oplevelser på samme måde som centrets interaktive SoMe-væg, som muliggør deling af rejsebilleder gennem et simpelt hashtag. Som det eneste turistkontor i hele landet, tilbyder Copenhagen Visitor Service desuden en oplevelsesorienteret formidling af byens tilbud gennem nye teknologier som Virtuel Reality.

Langs væggene finder du brochurer og det officielle bykort, som er et godt værktøj til hurtigt at få overblik over København og de mange seværdigheder. Med det i hånden finder du let og ubesværet alle byens perler. I forlængelse af brochurevæggen, kan du finde inspiration til nogle af de bedste steder i København, og hvad der sker i byen lige nu, og så er der selvfølgelig søde og venlige guider, der står klar med personlig råd og vejledning samt turforslag.

Du kan booke sightseeingture og købe kvalitetspostkort og -plakater fra København.

Slå dig ned i loungen med gratis Wi-Fi

Copenhagen Visitor Service er et sted, hvor du kan give dig god tid til at lade dig inspirere og finde den information, du søger. Hvis du bare har brug for et hvil efter en tur rundt i byen, kan du også slå dig ned i et af de fire loungeområder langs vinduerne og fordøje dagens indtryk.

Her kan du slappe af og nyde klassisk dansk design og æstetisk kombineret med moderne, digitale løsninger. Hvis du har egen tablet, smartphone eller computer med, kan du gå på turistinformationens gratis Wi-Fi og søge nettet for muligheder, downloade apps, tjekke mails, tweete, instagramme eller lave en Facebook-post fra København. Hvis du er løbet tør for strøm, kan du også oplade din mobile enhed i loungen.

Uanset dit behov er du velkommen i Copenhagen Visitor Service – og i København.

Du kan også besøge de autoriserede turistinformationer, der er placeret rundt omkring i byen.

Åbningstider

Get Social: