Gå til indhold
©  Foto:

Corsa Pizza Østerbro

Corsa Pizza på Østerbro laver lækre surdejspizzaer efter napolitansk forbillede. Konceptet er simpelt men genialt: sprøde og autentiske kvalitetspizzaer lavet på de bedste økologiske råvarer.

Corsa Pizza, som er et samarbejde mellem Wood Wood stifter, Karl-Oskar Olsen og Cofoco-kædens ejer, Christian Lytje, har tre pizzarier i København og åbnede den første restaurant i 2019 på Islands Brygge.

Siden er det gået stærkt og et pizzeria i henholdsvis Østerbro og Nordhavn er åbnet. Det er forståeligt da Corsas napolitanske pizzaer virkelig er i en klasse for sig selv. Lavet på surdej og kombineret med gode økologiske råvarer, bliver pizzaerne bagt ved 500 graders varme i blot 70 sekunder. En pizza hos Corsa koster mellem 95 og 145 kroner og kan nydes i restauranten eller tages med hjem. I restauranten på Østerbro tilbydes der også et fint udvalg af naturvin og en udsøgt tiramisu til dessert.