©  Foto:

CPH Cooking Class

Nordisk madlavning helt nede på jorden

Gå på opdagelse i det nordiske og danske køkken under kyndig vejledning fra kokkene hos CPH Cooking Class, som inviterer til en hyggelig aften i kogekunstens tegn. CPH Cooking Class ligger lige bag ikoniske Nyhavn i en fin, gammel københavnerlejlighed, der er blevet opgraderet med et topmoderne køkken og et smukt selskabslokale, der oser af nordisk charme. I køkkenet kan du prøve kræfter med CPH Cooking Class' tre forskellige madlavningskurser, der alle bliver ledt af professionelle kokke.

På bagekurset kan du få tag på dit bagværk og lære at lave lækre rugbrød, surdejsboller og wienerbrød. Du kan også gå i dybden med det velkendte smørrebrød, eller du kan vælge middagskurset, hvor I kreerer en treretters menu ud fra klassiske ingredienser, sæsonens råvarer og andre udvalgte delikatesser. Alle retterne er inspireret af de traditionelle, danske klassikere, men krydret med inspiration fra det Ny Nordiske Køkken.  

Kurserne er helt lavpraktiske, så når du sætter dig til bords i det hyggelige middagslokale for at nyde dine egne kreationer, vil dine nye erfaringer med det nordiske køkken være noget, du kan genskabe hjemme i dit eget. CPH Cooking Class' madlavningsaftener er en sjov og alternativ social aktivitet, der er perfekt til en aften med vennerne, som teambuilding eller bare til madentusiasten, der vil prøve kræfter med et professionelt køkken.