©  Foto:

Darcy's Kaffe

­På hjørnet af Rantzausgade ligger en af byens bedste og hyggeligste kaffebarer. Darcy’s Kaffe henter bønner hjem fra de bedste risterier i verden og serverer dem med gode vibes og mesterligt bagværk.

Området omkring Rantzausgade savnede en hyggeligt lokal kaffemester, og København savnede endnu en multi roaster café. Og med Darcy’s Kaffe har både Nørrebro og København fået, hvad de drømte om.

Ejeren, Darcy Millar, henter de bedste kaffebønner hjem fra nogle af verdens bedste risterier. Og med en konstant roterende menu af verdensklasse bønner, er der altid noget for enhver, og Darcy er mere end villig til at lære fra sig af noget nørdet kaffeviden. Kaffen kan akkompagneres af en skiftende men yderst delikat menu af små serveringer med et par faste vindere, såsom croissanter of kager fra Democratic Coffee og Bageriet Brød.

Caféen er indrettet mere eller mindre som en smart københavnerlejlighed med rigeligt læse- og arbejdshjørner og pladser ved gulv-til-loft-vinduerne, så du kan se verden gå sin gang udenfor imens du slurprer på noget varmt. Og hvis du har lyst til at prøve dig med baristaens kunst derhjemme, kan de fleste bønner på menuen købes med hjem sammen med alskens andre lækre varer.