©  Foto:

The Darling

Bo side om side med dansk design i eksklusivt design guest house i København.

København er lig dansk design, og hos The Darling får du en unik chance for at opleve moderne dansk design helt tæt på. Fra den 20. oktober 2020 kan du tjekke ind, og omgive dig med det ypperste inden for moderne dansk design og dansk samtidskunst.

The Darling er et eksklusivt og sofistikeret guest house, nøje kurateret som et privat hjem, fyldt til randen med danske designikoner. Det 100 kvadratmeter store single-residence indeholder alt fra Hans Wegner og Arne Jacobsen til Børge Mogensen og Poul Kjærholm, og er placeret i et af Københavns historiske huse på Amagertorv.

Hjerterne bag The Darling, Jens Løkke og Uffe Buchard, har sikret sig at du roligt kan forelske dig i andet end omgivelserne. Hele interiøret er nemlig til salg. Det behøver altså ikke blot være en kort affære – gør det til en livslang kærlighed, og køb alt fra møbler og design til kunst og tapet.

Lad dit design elskende hjerte flyder over efter et besøg i det charmerende, sofistikerede og eksklusive guest house. Velkommen på The Darling!