Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Ottilia

Bo i et dansk ikon – det gamle Carlsberg Bryggeri

Hotel Ottilia er Brøchner Hotels’ 4+ stjernede luksus boutique hotel ud over det sædvanlige. To ikoniske Carlsberg-bygninger danner rammen om Hotel Ottilia, og tilfører original karakter og enestående arkitektur.

Unikt interiør og originale elementer komplimenterer hinanden i indretningen af hotellet. Med 155 værelser og suiter, lounge områder som Dipylon Porten, en fantastisk tagterrasse, italiensk restaurant, fitnessrum, konferencefaciliteter og et nyt bad og spa-koncept, der åbner i 2020, tilbyder Hotel Ottilia et enestående ophold.

Alle værelser har et cool, industrielt look med rå betonvægge, enestående belysning og skræddersyede designs.

‘Good Morning. It’s Organic!’

På Hotel Ottilia begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice, varme retter og meget mere.

Italiensk middag på toppen af Carlsberg Byen.

Øverst på hotellet finder du restaurant og rooftopbar Tramonto, der kombinerer lækker mad med en fantastisk 360-graders udsigt over Carlsberg Byen. Du kan sidde ved humlehaven og den udendørs pejs eller du kan vælge et indendørs bord i den hyggelige restaurant.

Menuen er fyldt med alt det bedste fra det italienske køkken, og du kan vælge din egen menu fra et udvalg af primi, secondi og dolci. Restauranten har også et omfattende vinkort og bartendere, der kan mixe lige den cocktail, du ønsker. Og du kan selvfølgelig kombinere dine drinks med alskens lækre, italienske snacks.